Hårdvaruingenjör

Arbetsbeskrivning


Är du en skicklig hårdvaruutvecklare som letar efter en arbetsplats där du får utmanande uppgifter med stort ansvar? Då tror vi att ScandiDos har något att erbjuda dig!
ScandiDos är ett snabbväxande internationellt företag som utvecklar och säljer system för kvalitetssäkring av avancerad strålterapi av cancer. Systemet kan med hög noggrannhet uppmäta och analysera stråldosen inför och under pågående strålbehandling.
Då ScandiDos nyligen släppt ett flertal nya produkter med stort förväntat intresse på marknaden söker vi nu en hårdvaruutvecklare till bolaget. Du kommer till ett gäng begåvade och motiverade medarbetare där du som hårdvaruutvecklare ansvarar för att utveckla och  uppdatera nya som befintliga produkter tillsammans med andra funktioner på företaget. Som medlem av teamet kommer du att delta i alla faser av produktutvecklingen, från design till färdig produkt.

Vi tänker oss framförallt en programmerare som kan hårdvarunära programmering i C/C++ eller en person som kan VHDL och FPGA design.

Ansvarsområde

Huvudsakliga uppgifter:

 • VHDL- och embedded-programmering (ScandiDos använder sig av Xilinx FPGA) 
 • Elektronikdesign
 • Test och felsökning
 • Upprätta och implementera relevant dokumentation (kravspecifikation, testdokumentation, uppdatera regulatorisk dokumentation m.m.)

Kvalifikationer

 • Erfaren elektronikingenjör som känner sig trygg med avancerade tekniska frågeställningar, alternativt lång erfarenhet inom relevant område.
 • Mycket goda kunskaper av FPGA-kort
 • VHDL- och firmware-programmering på hög nivå
   

Önskvärd erfarenhet:

 • Produktverifiering och validering enligt ISO13485
 • Certifiering av instrument
 • Projektledning
   

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är självgående och snabbt kan sätta dig in i hur ScandiDos produkter fungerar i olika kundapplikationer. I rollen har du ett nära samarbete med bl.a. Quality Assurance, mjuk- och hårdvarugruppen samt supportgruppen vilket förutsätter att du har en god kommunikation- och samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen har du ett stort tekniskt intresse, ansvarstagande som person och strukturerad i ditt arbetssätt samt har en god slutledningsförmåga.
Du bör vara intresserad av att arbeta i en mindre organisation med prestigelös atmosfär där beslutsvägarna är korta. 
Du uttrycker dig lätt och tydligt på engelska och svenska, både i tal och skrift.

Ansökan

Om tjänsten
I denna rekrytering samarbetar ScandiDos med Randstad. För frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Summer Lovlinger, 0733-15 48 38. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Sök tjänsten via https://www.randstad.se/ senast 2019-12-01.

Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2019-12-01

För information:
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Rekryteringsprocessen:
1. Ansvarig rekryterare gör ett första urval.

2. Anses du kvalificerad för tjänsten blir du initialt kontaktad via telefon för en kortare telefonintervju.

3. Efter telefonintervjun finns möjlighet att kallas in för intervju med ansvarig rekryterare på plats hos Randstad. Du kommer inför intervjumötet utföra ett personlighets- och problemlösningstest. Testen syftar till att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt ge kandidaterna en mer rättvis bedömning. 

4. Efter ovanstående moment finns möjligheten att i nästa steg bli kallad till intervju med ScandiDos.

Om Scandidos AB

ScandiDos säljer produkter via eget dotterbolag i Nordamerika och i Frankrike, direkt i Norden samt via distributörer i resten av världen. ScandiDos har idag 32 anställda varav 24 i Sverige som arbetar med utveckling, marknadsföring, sälj, inköp, produktion, support samt administration. Läs mer om våra produkter på Delta4Family.com