Systemutvecklare, Uppsala

Arbetsbeskrivning
I din nya roll som systemutvecklare hos oss arbetar du i ett relativt litet bolag som snabbt utvecklas och växer på den internationella marknaden. Du befinner dig mitt i den senaste medicintekniska forskningen kring strålterapi och bidrar genom ditt arbete varje dag till en bättre och effektivare vård för cancerpatienter. 

Ansvarsområde
Din roll är systemutveckling vilket främst innebär rena programmeringsuppgifter men innefattar även dokumentation, design, specifikation och manualarbete. ScandiDos har projekt inom AI och Maskininlärning som du kan komma att involveras i framöver. Hos oss jobbar du med agila utvecklingsmetoder i verktyg som Visual Studio, C# och .Net 

Kvalifikationer
Vi söker dig som: 
Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhetsnivå
Har en god allmän teknisk kompetens, förståelse och intresse
Har god erfarenhet av och förmåga att kunna sätta dig in i ny teknik och nya applikationer
Trivs med att jobba i ett dynamiskt team
Är en noggrann person med vana av att arbeta i en miljö som styrs av regulatoriska krav
Har 2-3 års arbetslivserfarenhet (rätt person med rätt utbildning kan dock vara nyutexad)
Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi ser en stor fördel om du dessutom:
Har erfarenhet av medicinsk teknik 

Anställningen är på kontoret i Uppsala där du normalt arbetar nära kollegorna. När vi är ”back to normal” förväntas du också arbeta med Uppsalakontoret som din bas.

Välkommen med din ansökan!
Din ansökan skickar du via www.randstad.se snarast dock senast 21-02-20. För både ScandiDos och Randstad är det viktigt att all kompetens på marknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald. För frågor kontakta rekryteringskonsult oscar.nordstrom@randstad.se

Om Scandidos ABScandiDos, med huvudkontor i Uppsala, är ett snabbväxande och världsledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi av cancer. ScandiDos tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Vi säljer våra produkter via eget dotterbolag i Nordamerika och i Frankrike, direkt i Norden samt via distributörer i resten av världen. ScandiDos har idag 38 anställda varav 28 i Uppsala som arbetar med utveckling, marknadsföring, sälj, inköp, produktion, support samt administration. ScandiDos är sedan 2014 noterat på Nasdaq OMX First North. I samarbete med Randstad Professionals söker vi nu en systemutvecklare.